Niveau 1 – nybegynder – tirsdag kl.19

Ønske om større smidighed, styrke og ro ? Dette hold er for dig som aldrig har prøve yoga, men er nysgerrig på hvad yoga kan gøre for dig. Giv dig selv chancen for at mærke hvad der sker i kroppen og sindet og tilmeld dig et forløb. Efter  nogle gange vil du kunne mærke forskellen. 

Yoga for seniorer

"Jeg er meget glad for at dyrke Yoga for seniorer hos Charlotte. Her er øvelsernes sværhedsgrad og tempo tilpasset eleverne på holdet. Mvh. Lise 75år"
For dig som gerne vil blive ved med at være aktiv hele livet. Vi arbejder i et roligt tempo, så der er tid til at gå i dybden med stillingerne.  Alle kan være med uanset om du aldrig har lavet yoga før. og du opnår en større smidighed og styrke i kroppen.

Niveau 1 – begynder – onsdag kl. 15.30

Har du et ønske om større smidighed, styrke og ro ? Dette hold er for dig som er begynder og ønsker at starte i et roligt tempo. Giv dig selv chancen for at mærk hvad der sker i kroppen og sindet, og tilmeld dig et forløb. Efter  nogle gange vil du kunne mærke forskellen. 

Sov Godt

Vil du gerne have en bedre søvn ? Lær at bruge åndedrættet og mærke dets indvirkning på kroppen. Vi arbejder med yoga i et stille og roligt tempo, så krop og sind kan være med.