Om yoga hele livet

I Yoga hele livet undervises der i Patanjali Yoga af Charlotte Rommers.

Der undervises i følgende hold: 
Patanjali Yoga Niveau 1: Begyndere der ønsker at starte stille og roligt

Patanjali Yoga Niveau 2: Øvede, mere med de omvendte stillinger bla. hovedstand, håndstand, og albuestand. 

Patanjali Senior Yoga: Her er der tid til at komme stille og roligt ind i øvelserne og tage det udstyr der er brug for, for at du får det optimale ud af undervisningen.

Yoga mod stress: Charlotte har speciale i Yoga mod stress og der kan tilbydes stress reducerende yogaundervisning. Ring og hør nærmere på mobil 60182166. 

Private hold: Yoga hele livet tilbyder yogaundervisning til foreninger, skoler og firmaer. Ring og hør nærmere om muligheden for kunne tilbyde dine medarbejdere, elever eller medlemmer,  yoga på stedet eller i lejede lokaler i Silkeborg midtby. 
 
Læs mere : 
 
Om Charlotte Rommers
 
“Gennem de sidste femten år har yoga været en del af mit liv. Jeg nyder den fordybelse, ro og velvære yoga bringer med sig. Uanset køn, alder og krop kan man få glæde af yoga. Yoga giver noget, der hvor man er lige nu, både på det fysiske plan og i sindet.

Det er en stor glæde for mig at dele denne viden med dig, gennem min undervisning.

Jeg har en solid toårig yogauddannelse bag mig i Yogaterapi, filosofi, anatomi og fysiologi.  Er uddannet af Hanne Juelsgaard Sørensen, Ananda Yogaskolen i Silkeborg under Patanjali Yoga Switzerland.

På nuværende tidspunkt underviser jeg på Ananda Yogaskolen i Silkeborg www.anandayog.dk/  og under AOF i Silkeborg og Bjerringbro www. silkeborg – aof   og gennem FOF i Århus https://www.fof.dk/aarhus/kursusoversigt/motion-og-sundhed/body-mind/yoga/patanjali-yoga/patanjali-yoga-trin-1-proevetime?id=295511

 

Kontakt mig på mobil 60182166 for at høre om muligheden for at komme og få en prøvetime.”

Skriv eller ring og hør nærmere

e-mail: charlotte@yogahelelivet.dk

Jeg glæder mig til vi ses

Charlotte