Yoga gør en forskel for krop og sind

Senior yoga

Undervisningen foregår i Ananda Yogaskolens dejlige lokaler med alt udstyr til rådighed og der vil være mulighed for en kop te og hyggesnak bagefter i sofaen.

Er du forhindret en dag, er du velkommen på et af de andre hold.

Har du spørgsmål så ring eller SMS til Charlotte 60 18 21 66

Der er yoga hold i nedenstående byer:

 

Mandag  kl.10.30 -12.00  Hensynstagen

Er du senior og har stadig lyst til at være aktiv men pga. fysiske skavanker ikke kan følge et almindeligt hold, så er dette hold for dig! – et lille hold hvor der er tid til at tage individuelle hensyn til f.eks. svag ryg, knæ eller skulderproblemer.

Vi arbejder i et roligt tempo, hvor der er tid til at arbejde med stillingerne. Du opnår en større smidighed og styrke i kroppen. Der er lagt stor vægt på at stillingerne udføres anatomisk korrekt med øje for detaljen og fokus på præcision, derfor bruger vi forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen. Du vil blive guidet gennem hele timen, så selvom du aldrig har prøvet yoga før – kan du følge med.
Timen afsluttes med afspænding, så du går fra timen med ro i sindet og fornyet energi.

Har du spørgsmål så ring eller SMS til Charlotte 60 18 21 66

Mandag  kl.8.45-10.15  og tirsdag kl.10.30-12.00 

For dig som gerne vil blive ved med at være aktiv hele livet. Vi arbejder i et roligt tempo, med plads til at gå i dybden og komme godt ind i yogastillingerne. Du opnår en større smidighed og styrke i kroppen. Der er lagt stor vægt at stillingerne udføres anatomisk korrekt med øje for detaljen og fokus på præcision, derfor bruger vi forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen. Det betyder at alle kan få det optimale ud af træningen uanset niveau og form. Du vil blive guidet gennem hele timen, så alle kan være med.
Timen afsluttes med afspænding, så du går fra timen med ro i sindet og fornyet energi.